Luonnonmukaiset ry

Naturisteina opimme olemaan sinuja itsemme kanssa. Kun riisumme vaatteet, samalla poistuvat ihmisten väliltä työelämän arvostuserot ja tittelit. Esittelyssä riittää etunimi ja paikkakunta. Vuosien myötä tältä pohjalta on ilo rakentaa myös pysyviä ja syvällisiä ystävyyssuhteita.


Talviaikana kokoonnumme saunoissa ja uimahalleissa sekä järjestämme erilaisia juhlatilaisuuksia ja tapaamisia lämpimissä sisätiloissa. Tilaisuuksissa usein aterioimme, joskus tanssimme ja kisailemme leikkimielisissä kilpailuissa tai seuraamme järjestettyä ulkopuolista naturistihenkeen sopivaa ohjelmaa.

Luonnonmukaiset ry

Luonnonmukaiset ry:n toiminta


Kesällä me Luonnonmukaiset kokoonnumme mielellään luonnon helmassa ja järjestämme tapaamisia naturistirannoilla ja lomakeskuksissa. Kesän ohjelmassa on avausjuhla,  kesäleiri keskellä kauneinta Suomea, rantatapaamisia Pihlajasaaressa, Yyterissä, Kopparnäsissä ja on järjestetty nakupatikoitakin. Kesäleirillä rentoudumme rauhassa tekemättä mitään erityistä tai uimme joukolla, saunomme tai pelaamme pihapelejä. Yksinkertaisesti: vietämme miellyttäviä ja hauskoja hetkiä samanhenkisten naturistien joukossa.

Luonnonmukaisten omien tilaisuuksien lisäksi useat jäsenet järjestävät ympäri vuoden lukuisia yksityistilaisuuksia pienemmissä ympyröissä eri puolilla Suomea mitä ihmeellisimmissä paikoissa (heinäpellolla, metsävaelluksella, puutalkoissa, laivaristeilyllä, purjehduksella jne.). Uutena naturistina kuulet niistä yleisissä tapahtumissa.


Tapahtumiin voivat osallistua Luonnonmukaisten jäsenet ja heidän kutsumansa vieraat. Ei-jäsenet voivat tulla tutustumaan tapahtumiin yhden kerran sopimalla siitä etukäteen järjestäjien kanssa. Tilaisuuksien osallistujamäärät vaihtelevat muutamasta henkilöstä useisiin kymmeniin, mutta jopa yli sadan hengen tapahtumiakin on. Helpoin tapa saada lisätietoa ja ilmoittautua tutustumaan tilaisuuteen on ottaa yhteys LM:n sähköpostiin: info(at)luonnonmukaiset.fi