Luonnonmukaiset ry

PIENIMMÄLLÄ PANOKSELLA PARHAAT TUOTOT


Otsikon sanonta on kaikille tuttu. Näinhän on tapana mainostaa monia kannattavia asioita. Ilmaus sopii vallan hyvin myös naturismin harrastamiseen.


Siis miten? No, kun tekee hyvin yksinkertaisen liikkeen eli riisuu vaatteet pois, seuraa siitä paljon mielenkiintoista. Prosessia ei ole helppo toiselle selostaa, se on koettava itse.


Ehkä yksinkertaisinta olisi kuvitella tuttua tilannetta. On joukko ihmisiä koolla, heillä on tapaaminen. Ollaan jo  vanhoja tuttuja, mutta aivan uusiakin on mukana. Keskustellaan, kerrotaan kuulumisia, hymyillään ja naureskellaan.


Oletetaan kaksi tällaista ryhmää. Toisessa on naturisteja ja toisessa ollaan tiukasti vaatteet päällä. Jälkimmäisten kaltaisissa olet ollut koko elämäsi ajan, nyt tulet mukaan tapahtumaan, jossa kaikki ovat alasti.


Otat vaatteet pois ja hetkessä olet tilanteessa, joka on toisaalta yllättävän rento ja luonnollinen mutta toisaalta sinulle myös jännittävä ja miellyttävän aistillinen. Osanottajat tuntuvat kumman läheisiltä ja tutuilta. Nautit tunnelmasta, koska tiedät muitten olevan kaltaisiasi eli myös yhteisestä alastomuudesta pitäviä.


Yhdessäolon aikana ei aina tarvitse tapahtua jotakin erityistä. Tavallisten normaalien asioiden harrastaminen yhdessä riittää. Vaattetettuna oleminen ei kohta tunnu enää juuri miltään. Syntyy halu päästä yhä uudelleen muiden samanlaisten joukkoon.


Lisää tähän yhteissaunomisen miellyttävyys ja ilman uimapukua uimisen nautinto, niin huume on valmis. Pannaan mukaan vielä hyvien ruokien ja juomien nauttiminen ilman rihmankiertämää. Entä hauskojen seuraleikkien huvittavuus, alastontanssien outo hurma jne.? Siinä onkin kokonaisuus, johon helposti jää koukkuun.


Muistan kuinka oman naturistiharrastukseni alkuaikoina ihmettelin, miksei naturistitapaamisen aikana tullut työasioita mieleen, yleensä ne muulloin seurasivat kaikkialle. Tajusin, että tämä jos mikä on rentouttava harrastus.


Missä tahansa porukassa, joka on tuntenut toisensa jo pitkään ja kokoontuu säännöllisesti, muodostuu lämmin yhteishenki. Naturistien kesken se syntyy nopeammin ja muuttuu vieläkin syvemmäksi. Ulkopuoliset aistivat tämän yleensä jo ensimmäisellä kerralla mukana ollessaan.


Sosiaalinen naturismi on alastomuuden kokemista yhdessä muiden kanssa. Sen erikoinen vetovoima ja vaikutus perustuu varsin pieneen panostukseen – riisuutumiseen. Mutta tuotto on suuri – hyvänolontunne, joukkoon kuuluminen, uusien ystävien saaminen, itsensä hyväksyminen, parisuhteen parantuminen... luetteloa voisi jatkaa pitkään.


Eikö kannattaisikin kokeilla näin hyvältä kuulostavaa panostusta?  


RamiMonipuolista harrastamista Luontevasti LM:ään Blogi