Luonnonmukaiset ry

NATURISMI JA PARISUHDE


LMn säännöissä korostetaan mies- ja naispuolisten jäsenten tasalukuisuutta. Yhdistyksen jäsenkunnasta valtaosa on pariskuntia. Miten naturismi vaikuttaa pari- tai seurustelusuhteissa elävien välisiin henkilösuhteisiin vai lopulta vaikuttaako mitenkään?


Vanhempien "tyhjentynyt pesä" ja "vapaus työelämästä"


Useat tapaamistani naturistipariskunnista kulkevat mielellään yhdessä. He ovat kuin teini-ikäisiä uusia pariskuntia vailla huolen häivää huomisesta. He ovat löytäneet elämäänsä sisältöä. Onko se naturismin ansiota? Koti on mahdollisesti jo tyhjentynyt huolenpitoa vaativista lapsista tai nuorista. Moni on jättämässä työelämän taakseen. Elämään, parisuhteeseen voi syntyä suuria avaruudellisia aukkoja, tyhjää tilaa ja aikaa uudelle. Entä voiko alastomana oleilu kahdestaan ja suuremmassa joukossa itsessään avata pariskunnan silmät uudelleen toisilleen?


Törmään verkossa chat -sivustoon clothesfreeforum.com (vaatteista vapaa foorumi). Siellä kysytään miten naturismi vaikuttaa parisuhteeseen? Palstalla on puolesta ja vastaan -kertomuksia parisuhdekokemuksista naturismipiireissä. Tässä yksi innostava puolestapuhuja:


"Once... I told my wife "we needed a change!" We needed something new to put fire and interest back into our lives. So we joined a club, visited several resorts and made lots of new nudist friends along the way. It was just the shot in the arm we as individuals needed. It put some much needed vim and vigger back into our 35 year marriage. As someone said to us "it was a marital tune-up" and we don't regret running on 8 cylinders again one bit." - eli suomeksi vapaasti kääntäen: "Kerran sanoin vaimolleni, että tarvitsemme elämänmuutosta, jotain uutta sytyttävää ja kiinnostavaa, kuten ennen. Niin liityimme klubiin, vierailimme muutamissa lomakohteissa ja saimme paljon uusia nudistiystäviä matkalla. Se oli juuri se osuva piristysruiske meille, mitä me tarvisimmekin. Saimme jotain niin kaivattua puhtia ja valaistumista 35v yhteiseloomme. Niin kuin joku sanoi "se oli uusintavihkimys", emmekä ole katuneet comebackia kasipyttyskauteen."


Tarinan pariskunnalla kesti 35v ennenkuin he kaipasivat omakohtaisia uushäävirityksiä. Ehkä jonkun toisen vieteri katkeaa jo alkuvuosina, kun eivät ymmärrä lainkaan liittyä naturistien joukkoon. Miten sinä itse lukijani olet elämässäsi kokenut? Olisi kiva kuulla...


Iloa kevätliverryksiin,

Pia


Meidän luokka Naturismipaikkoja Blogi