Luonnonmukaiset ry

HYÖDYNNÄ JÄSENETUSI


Kun olet tullut naturistiyhdistys Luonnonmukaiset ry:n jäseneksi ja saanut jäsenkortin, sinun kannattaa hyödyntää yhdistyksen monet hyvät jäsenedut. Tässä esimerkkejä siitä, miten monin eri tavoin voit hyötyä jäsenyydestämme.


Luonnonmukaisten jäsenkortilla saa alennusta lähes kaikista vaateliikkeistä. Kun yhdistyksen juhlatilaisuus on tulossa ja menet kaupungille hankkimaan juhla-asua, säästät jäsenmaksun verran jo yleensä ensimmäisessä kauppaliikkeessä.


Miten niin? No, kun katsot uutta pukua tai mekkoa juhla-asuksi ja olet maksamassa, niin muistatkin jäsenkorttisi ja sitten yhtäkkiä huomaat saaneesi ison alennuksen ostoksistasi. Sinun ei olekaan tarvis ostaa kuin ehkä joku hiuskoru, huivi, vyö tai kravatti - muut asusteet saat iloisesti unohtaa. Tai ehkä et tarvitsekaan yhtään mitään, ja silloin alennuksesi on täydet 100 prosenttia! Ja huomaa, että alennuksen saa, vaikka jäsenkortti ei olisi sattunut tulemaan mukaan kauppareissulle.


LM:n jäsenkortin haltijat pääsevät hyvin halvalla tilaisuuksiin, jotka muuten maksaisivat paljon. Jos menet ravintolaan kabaree-esitykseen, kuluu iltaan euro poikineen. Paljasta pintaa pääsee sillä rahalla näkemään varsin niukasti. Toista on LM:n tilaisuuksissa. Ja jos ravintolassa haluaisit itse vähän irrotella vaatetustasi, saat varautua siihen, että sinulle ei enää tarjoilla ja tampurimajuri saattaa sinut vikkelästi ulos raittiiseen ilmaan.


Jäsenkortilla saa yhdistyksen tilaisuuksiin tullessa halata vapaasti muita alasti olevia jäseniä. Sillä myös saa alastomana hakea toista alastonta tanssimaan. Missä muualla tällainen olisi mahdollista?


Jäsenkortti toimii myös kotioloissa. Jos ei-jäsen sanoo puolisolleen esimerkiksi: "Olisi kiva päästä nyt nakuilemaan muiden ihmisten kanssa", niin hyvin todennäköistä on, että vastaus puolisolta tulee ympäri korvia.


Mutta - huomaa - jos sinulla ja puolisollasi on voimassa oleva jäsenkortti, niin puolisosi ei suinkaan kiukustu vaan sanoo innostuneena: "Kiva, ilmoittaudutaankin heti seuraaviin nakubileisiin tai mennään nakurannalle!"


Ei-jäsen voi liittyä vaikka kymmeneen maksulliseen kirjeenvaihtopalveluun saadakseen samanmielistä seuraa, mutta tulos jää silti hyvin epävarmaksi. LM:n jäsenenä tapaa livenä paljon mukavia pariskuntia ja sinkkuja. Heidän joukostaan löytää helposti sellaisia, joiden kanssa voi pian tulla lähemmin tutuksi ja kyläillä tai matkailla yhdessä.


Täysin vieraisiin ihmisiin on yleensä vaikea tutustua. LM:n jäsenkortin haltijat eivät kuitenkaan ole alusta pitäenkään vieraita toisilleen, he ovat kuin samaa perhettä. Ellet usko tätä, tule kokeilemaan ja toimintaan tutustumaan. Ilman jäseneksi liittymistä voi yhden kerran tulla mukaan saunauintiin tai muuhun kokoontumiseen. Sen jälkeen voit päättää, olisiko tämä sinunkin uusi hauska harrastuksesi.


Ei sitten muuta kuin nopeasti jäsenkorttia hankkimaan ja sen monia erinomaisia etuja hyödyntämään!


RamiLuontevasti LM:ään Meidän luokka Blogi